Koncert
& Sangvær

Alle tiders sang

Koncert
& Sangvær

Alle tiders sang

En Musikalsk rejse gennem tiden 

En koncert, som bevæger sig op gennem tiden med en sang fra hvert årti. Vi starter i 1930´erne og ender i vores egen tid.

Vi tager samtidig pulsen på hvert årti; var der krig eller fred, oprør eller hygge. Koncerten kan således være inspirerende for dem, der selv har gået et stykke på livets vej.

Undervejs er der rig mulighed for at synge med på musik af bl.a. Liva Weel, Elvis, Otto Brandenburg, Beatles, John Mogensen og Kim Larsen.

et helt orkester 100% live!!

Udover sin sangstemme har Nils Adrian et helt orkester med. I løbet af de sidste 25 år har han udviklet et helt unikt ”One Man Band”, hvor han synger, fløjter, spiller guitar, bas, mundharpe, rytmeinstrument og elektroniske trommer – alt i samme nummer!

Klik her for at læse mere om dette…

Nils Adrian har i 20 år optrådt som solist og underholder. Det har været i vidt forskellige sammenhænge; lige fra efterskole til seniorklub, fra firmafest til privatfest.

Varighed 50-60 min.

Lyt til musik og se videoklip her…

Sagt om musikken

Vi siger tak for en rigtig dejlig eftermiddag! Jeg hørte dig på sommerhøjskolen og tænkte med det samme, at vi skulle have dig på vores program. Stor begejstring fra tilhørerne. Alt godt fremover. På gensyn en anden gang!

Kirsten Kjeldsen

OK- Ølstykke

Fællessang og sangvær

Efter koncerten kan der være fællessang og hyggeligt samvær. Nils Adrian spiller og synger for – på opfordring fra publikum. Det kan være med afsæt i en sangbog, som I har: Højskolesangbogen, DGI-sangbogen, Sange til Livet m.m.

Man kan også ønske ud i det blå – ønske en sang med en bestemt solist, et orkester eller måske en helt specifik sang. Med over 300 sange på Ipad´en, er der gode muligheder for at indfri nogle af ønskerne.

Andre koncerter

Nils Adrian har også følgende programmer:

En musikalsk blæksprutte

Klassisk guitarkoncert

Sangvær

Kærlighedens karrusel (som duo)

Ring til 407 89 307

Skriv til post@nilsadrian.dk