Højtidelighed

Musik til
“den festlige
lejlighed”

Højtidelighed

Musik til
“Den festlige Lejlighed”

Musik til
“den festlige lejlighed” 

Der er mange ”festlige lejligheder” i livet! Og her kan musikken på forskellig vis understrege stemningen.  
Det kan fx være ved vielsesceremonien, det kan være som indslag til en fødselsdag eller det kan være til indvielse af en lokalitet.

Nils Adrian har igennem årene spillet til lidt af hvert. Søger du musik til din festlige begivenhed, præsenteres her nogle forskellige muligheder. 

Klassisk musik 

Et eller flere stykker musik spillet på guitar. Det kan være klassisk musik eller et arrangement af en kendt melodi. Nils Adrian er konservatorieuddannet klassisk guitarist.

Læs mere her…

En sang

En sang med guitar-akkompagnement. Det kan være en kendt popsang, en jazz-ballade eller noget helt andet! Et stykke musik, som betyder noget for dig/jer eller som beskriver begivenheden.

En duo

Nils Adrian kan også optræde sammen med sanger og fløjtenist, Kirsten Brunbech. De spiller mange forskellige rytmiske genrer og musicerer med tostemmig sang, guitar og tværfløjte. De kan også spille et klassisk stykke på guitar og fløjte.  

Læs mere om duoen her…

Sagt om musikken

“Tusind tak for dejlig musik til vores sølvbryllupsfest. Festen blev nøjagtig, som vi har drømt om – og det har du en MEGET stor aktie i! …”

Vielse i kirken

Ring og få inspiration 

Ring gerne til Nils Adrian for en uforpligtende samtale.
Måske kan denne snak give inspiration eller klargøre jeres ønsker og ideer.

Ring til 407 89 307

Skriv til post@nilsadrian.dk