De to musikanter

– en rytmisk & klassisk duo,

der stiller op til lidt af hvert!

De to musikanter 

– en rytmisk & klassisk duo,

der stiller op til lidt af hvert!

De to musikanter 

Duoen består af Kirsten Brunbech og Nils Adrian. Begge er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.

DE TO MUSIKANTER udfolder sig med masser af tostemmig sang, ledsaget af guitar. Musikken krydres med tværfløjte, mundharpe og diverse rytmeinstrumenter.

HVAD SPILLER DE

Repertoiret spænder meget bredt lige fra ”Tågen letter” af Carl Nielsen til  ”Vågner i natten” med Dodo & the Dodos.  Det er musik fra højskolesang til Elvis-sang. Fra ”Gå med i lunden” til ”You´ve got a Friend”.  Duoen har en meget bred smag og et bredt publikum.

HVOR SPILLER DE

DE TO MUSIKANTER spiller næsten hvor som helst. De har optrådt som solister til koncert.
De har været i seniorklubber, hvor samvær og fællessang er det centrale.  De har spillet  til begravelse, og de har spillet op til dans.

Sagt om musikken

På Saxild Strand har vi gennem de sidste fem år samarbejdet først med Nils Adrian og siden med Kirsten Brunbech og Nils Adrian. Der er ikke så meget andet at sige end, at de to gennemmusikalske mennesker i den grad henrykker og begejstrer deres publikum. De er begge gode til at afkode stemningen blandt deres publikum og kan agere derefter. Jeg kan således kun anbefale Nils og Kirsten. 

Henrik Woer

Leder af Saxild Strand, sundhed og rekreation

DET GODE SAMVÆR

Når Kirsten & Nils Adrian træder op, er det med ønsket om at skabe et godt samvær med publikum. Duoen kan bestilles til allehånde opgaver, men har faste programpunkter:

“KÆRLIGHEDENS KARRUSEL”

En koncert med kærlighedssange fra før og nu. Den kan efterfølges af fællessang, hvor DE TO MUSIKANTER på opfordring synger for.

Læs mere her…

“SANGVÆR”

DE TO MUSIKANTER tager ud og spiller til fællessang – så sang og samvær går op i en højere enhed og bliver til ”sangvær”. Man kan ønske ud fra en sangbog eller synge frit fra leveren.

Læs mere her…

Ring til 407 89 307

Skriv til post@nilsadrian.dk