Koncert
& Sangvær

Fællessang &
samvær

Koncert
& Sangvær

Fællessang & samvær

Sangvær

når fællessang og samvær forenes

Fællessang er en dejlig måde at være sammen på. Det kan være rundt om lejrbålet, eller det kan være inden døre med sangbøger. Fællessang kan tage mange former og være mere eller mindre arrangeret.

Det vigtigste er, at musikanten ikke optræder for folk, men spiller og synger sammen med folk. Musikanten er en slags katalysator for den gode stemning.

Syng efter sangbog

Nils Adrian har mange års erfaring i at styre en sammenhæng med fællessang.  Det kan være med afsæt i en sangbog; fx Højskolesangbogen, DGI Sangbogen eller Sange til Livet. 

Syng frit fra leveren

Hvis der er sangønsker, som ikke står i sangbogen, er det også velkomment. Med over 300 sange på Ipad´en er der gode muligheder for, at Nils Adrian kan indfri nogle af ønskerne.
Så synger folk med efter hukommelsen. Eller hvis man er hurtig, kan man finde teksten på mobilen.

Varighed 30-60 min. eller efter ønske.

Gæt en sang 

Fællessang kan krydres med forskellige musikalske lege, fx ”Gæt en sang”. Publikum deles op i 2-4 hold og Nils Adrian spiller de første toner af en sang. Det hold, der kan gætte sangen, får point. Kan holdet desuden synge første vers, giver det yderligere bonus.

Sagt om musikken

Hej Nils
…….skulle også hilse og sige, at de glæder sig til du kommer igen. Du var i Klostergade hos Lokomotivførerne i december. Og de var meget begejstrede for dit arrangement….

Med venlig hilsen FOF Århus, Nanna Jensen

Fællessang med
“de to musikanter”

DE TO MUSIKANTER, alias Kirsten Brunbech & Nils Adrian tager også ud og spiller til fællessang. Det giver en stor, flot tostemmig klang, når der er to musikanter i spil.

Læs mere her…

Fællessang som 2. halvleg

Fællessangen kan også være en del af et større program – som en slags 2. halvleg. Den 1. halvleg kan typisk være en koncert/optræden.

Læs mere ved at klikke på følgende koncerter:

En musikalsk blæksprutte

Alle tiders sang

Klassisk guitarkoncert

Kærlighedens karrusel (som duo)

Ring til 407 89 307

Skriv til post@nilsadrian.dk