FEST &
BALLADE

festmusik

Fest & Ballade

festmusik

MUSIK TIL FEST

Når Nils Adrian spiller til fest, indleder han med klassisk guitar og ender med et ”One Man Rock Band”. Vi passerer gennem genrer som pop, evergreens, viser, latin, jazz og blues.

Men at være festmusiker kræver mere end blot musikken. Nils Adrian har mange års erfaring i at lodde stemningen, være diskret – eller tage et initiativ, når der er brug for det!

Kære Nils Adrian
Vi vil gerne sige tusind tak for fantastisk god musik lørdag den 10. marts på Kokkedal Slot. Både musikvalg og niveau var helt perfekt. Du fik megen ros fra vores gæster, og vi var også selv rigtig, rigtig glade for din musik. Vi havde jo en anden musiker med som gæst i selskabet. Han spiller også guitar og var meget begejstret.
Vi vil glæde os til at ringe til dig igen næste gang, vi skal have fest.
Såfremt jeg på nogen måde kan få lov til at anbefale dig, gør jeg gerne det!
Mange hilsner Anette Kyvsgaard

Den gode smag

Til forretten spiller Nils Adrian gerne klassisk guitar. Det kan være lettere klassisk musik, kendte temaer, popmusik eller højskolesange. Og lydniveauet er, så alle gæsterne kan tale sammen.

Som festen skrider frem, kommer der flere instrumenter i spil, og musikken glider over i andre genrer – pop, viser, latin eller lidt jazz.  

Når der kommer sange eller indslag, som kræver musikalsk ledsagelse, spiller Nils Adrian til. Gennem kontakt til tjener og toastmaster sørger han for, at sangene bliver afviklet bedst muligt.

Er det et bryllup, er der visse traditioner, som musikken kan understøtte.
Læs her…

Til en konfirmation er der andre ting, som kan komme i spil.
Læs her…

TAG DANSESKOENE PÅ

Ved familiefester skal dansemusikken inkludere alle generationer og være varieret.

Lydniveauet er ikke nødvendigvis højt. Dem, der ikke danser, skal stadig have lyst til at være i lokalet.

Kniber det med at få folk op af stolene, kan Nils Adrian et par kneb, som kan få mere gang i dansegulvet. Det er dog vigtigt at lodde stemningen, for hver fest er unik og har sit eget forløb.

Med over 300 sange på repertoiret er der lidt for enhver smag. Se alle sangene og vælg, hvad du gerne vil høre til din fest. Klik her… 

TIL FESTER UDEN DANS

Til mindre fester eller fester uden dans kan Nils Adrian komme med et mindre setup.

Det kan være på steder, hvor der er meget lidt plads, fx på et skib eller i en mindre dagligstue.

LYT TIL MUSIKKEN

Nils Adrian er lidt af en musikalsk blæksprutte.  Hør ham synge, fløjte, spille guitar, bas, mundharpe, rytmeinstrument og elektroniske trommer – alt i samme nummer!

Klik her for at se og høre musikken…

”DE TO MUSIKANTER”

Festmusikken kan udvides til en duo med sangerinde, fløjtenist og perkussionspiller Kirsten Brunbech. Sammen kan Nils Adrian og Kirsten skabe en fyldig sound med masser af tostemmig sang.

Læs mere her…

HVORDAN
GIK FESTEN?

Selv de omhyggeligste værter kan ikke være sikre på udfaldet. Så hvordan, festen gik, ved man først, når den er omme. 

Den gode festmusiker kan i bedste fald gå ind og gøre en stor forskel – løfte stemningen til det yderste eller hjælpe festen lidt på vej, hvis der er brug for det.

Musik er ren magi!

PRIS OG RADIUS
PÅ FESTMUSIK

Nils Adrian bor i Aarhus og spiller i hele landet. Prisen afhænger af antal timer, gruppestørrelse, transport og hvor meget gear, der er brug for.

Ring til 407 89 307

Skriv til post@nilsadrian.dk