Kærlighedens
karrusel

– koncert med ”DE TO MUSIKANTER”,

Kirsten Brunbech & Nils Adrian

Kærlighedens
karrusel

– koncert med ”DE TO MUSIKANTER”,

Kirsten Brunbech & Nils Adrian

Sange om kærlighed  

”Det er svært at være menneske, Jeg har prøvet det selv!”. Den menneskelige kærlighed er omdrejningspunktet i de flestes liv. Ikke så mærkeligt, at de fleste sange handler om kærlighed.

I denne koncert skal vi høre (og synge med på) alverdens kærlighedssange.
Vi skal møde den store kærlighed – den umulige, den reflekterende og den længselsfulde kærlighed.

Det er ikke sikkert, at vi efter koncerten er blevet klogere på kærligheden – men vi har helt sikkert fået gang i følelserne!

Fra 30’erne og op til vor tid 

Sangene er en god blanding af gammelt og nyt og kan tilpasses publikumsgruppen. Der kan være musik af Thomas Helmig, Kim Larsen, Gnags, The Beatles, John Denver, John Mogensen, Otto Brandenburg, Liva Weel og måske en højskolesang.

Varighed 30-60 min. alt efter ønske.

Om “De to musikanter”

Duoen består af Kirsten Brunbech og Nils Adrian. De er begge uddannet på musikkonservatoriet med henholdsvis sang og guitar. Undervejs kommer der dog flere instrumenter i spil; tværfløjte, mundharpe og rytmeinstrumenter.

Sagt om musikken

På Saxild Strand har vi gennem de sidste fem år samarbejdet først med Nils Adrian og siden med Kirsten Brunbech og Nils Adrian. Der er ikke så meget andet at sige end, at de to gennemmusikalske mennesker i den grad henrykker og begejstrer deres publikum. De er begge gode til at afkode stemningen blandt deres publikum og kan agere derefter. Jeg kan således kun anbefale Nils og Kirsten.

Henrik Woer

Leder af Saxild Strand, sundhed og rekreation

Fællessang & samvær

Efter koncerten kan der være fællessang og hyggeligt samvær. Kirsten og Nils Adrian synger og spiller for – på opfordring fra publikum. Det kan være med afsæt i en sangbog, som I har: Højskolesangbogen, DGI Sangbogen, Sange til Livet m.m.

Man kan også ønske ud i det blå – ønske en specifik sang, en bestemt solist eller et orkester. Med over 300 sange på Ipad´en, er der gode muligheder for at indfri nogle af ønskerne.

Ring til 407 89 307

Skriv til post@nilsadrian.dk