Koncert
& Sangvær

Klassisk
guitarkoncert

Koncert
& Sangvær

Klassisk
guitarkoncert

Guitaren op gennem tiden

Vi følger guitaren op gennem århundrederne. Musikken er fra 1500-tallet og op til vores egen tid. Det er iørefaldende musik og for de flestes vedkommende genkendelig musik. Fx Greensleeves, Vivaldis guitarkoncert 2. sats (Dus med dyrene), Romance (Du är den ende) og Recuerdos de la Alhambra, The Entertainer (Sidste stik).

Noget af musikken er oprindelig skrevet for guitar. Andre stykker er arrangeret for klassisk guitar af Nils Adrian eller andre.

Undervejs får vi lidt at vide om guitarens udvikling fra et folkemusikinstrument med kun 4 strenge til den moderne 6-strengede klassiske guitar.

Nils Adrian har i 20 år optrådt som solist og underholder. Det har været i vidt forskellige sammenhænge: lige fra efterskole til seniorklub, fra firmafest til privatfest.

Varighed 50-60 min.

Lyt til musik og se videoklip her…

Fællessang og sangvær

Efter koncerten kan der være fællessang og hyggeligt samvær. Nils Adrian spiller og synger for – på opfordring fra publikum. Det kan være med afsæt i en sangbog, som I har: Højskolesangbogen, DGI-sangbogen, Sange til Livet m.m.

Man kan også ønske ud i det blå – ønske en sang med en bestemt solist, et orkester eller måske en helt specifik sang. Med over 300 sange på Ipad´en, er der gode muligheder for at indfri nogle af ønskerne.

Andre koncerter

Nils Adrian har også følgende programmer:

Musikalsk blæksprutte 

Alle tiders sang 

Sangvær

Kærlighedens karrusel (som duo)

Ring til 407 89 307

Skriv til post@nilsadrian.dk