Koncert
& Sangvær

En musikalsk
blæksprutte

Koncert
& Sangvær

Musikalsk blæksprutte

EN SJOV OG ARTISTISK KONCERT

Det begynder med en guitar og ender med et helt orkester! Alt sammen 100% live!
En artistisk koncert, hvor stadig flere instrumenter kommer i spil.

Det første nummer er på den klassiske guitar. For hvert nyt stykke musik tilføjer Nils Adrian et instrument. Gradvis skaber han sit ”One Man Band”, hvor han synger, fløjter, spiller guitar, bas, mundharpe, rytmeinstrument og elektroniske trommer – alt i samme nummer!

Med glimt i øjet bliver hvert enkelt instrument præsenteret. Det hele kulminerer i en ”Grande Finale”, hvor publikum synger kor.

FRA KLASSISK TIL ROCK & Roll

Genremæssigt er koncerten en rejse gennem mange stilarter: Klassisk musik, evergreens, viser, pop, rock, latin og jazz. Programmet varieres, så det passer til publikums sammensætning.

Nils Adrian har i mange år optrådt med sit show, En musikalsk blæksprutte. Det har været i vidt forskellige sammenhænge; lige fra efterskole til seniorklub, fra firmafest til privatfest.

Varighed 30-60 min. alt efter ønske.

Lyt til musik og se videoklip her…

Sagt om musikken

Det var med spænding og forventning, vi engagerede “Den Musikalske Blæksprutte” som underholdning til vor nytårskur. Det blev en stor musikalsk oplevelse af høj kvalitet – og så siger man, at mænd ikke kan multitaske! Vi fik udelukkende meget positive tilbagemeldinger fra alle, der oplevede koncerten.

Aage Bach-Kristensen

Hedensted Y's Mens Club

Fællessang og sangvær

Efter koncerten kan der være fællessang og hyggeligt samvær. Nils Adrian spiller og synger for – på opfordring fra publikum. Det kan være med afsæt i en sangbog, som I har: Højskolesangbogen, DGI-sangbogen, Sange til Livet m.m.

Man kan også ønske ud i det blå – ønske en sang med en bestemt solist, et orkester eller måske en helt specifik sang. Med over 300 sange på Ipad´en, er der gode muligheder for at indfri nogle af ønskerne.

Andre koncerter

Nils Adrian har også følgende programmer:

Alle tiders sang

Klassisk guitarkoncert

Sangvær

Kærlighedens karrusel (som duo)

Ring til 407 89 307

Skriv til post@nilsadrian.dk