FEST &
BALLADE

musik til
konfirmation

Fest & Ballade

musik til konfirmation

MUSIK TIL konfirmation

Konfirmation, non-firmation eller sågar fun-firmation! Rammerne er forskellige, men det centrale er at fejre vores unge mennesker med manér.

Når Nils Adrian spiller til en konfirmation, er det med samme udgangspunkt som til enhver anden familiefest. Læs mere om musik til fest her…

ALLIGEVEL er der ting, som kan gøres anderledes. Og Nils Adrian kan trække på sin erfaring med underholdning og børneteater. 

Vi synger 

Man kan invitere børn og voksne op at synge med på en sang. Nils Adrian har en ekstra mikrofon liggende parat og kan fungere som en levende karaoke.

Man kan evt. kåre den bedste sanger eller ”gruppe” i selskabet. Man kan i det hele taget lægge op til hyggeligt samvær, hvor alle kan optræde på slap line.

Vi leger 

Man kan sætte gang i forskellige lege:
Gæt en sang, stoleleg, boogie woogie eller limbo dans.  

Stop mens legen er god

Det er rigtig vigtigt, at musikeren har fingeren på pulsen. At han kan vurdere, hvornår det er godt at tage et initiativ, og hvornår det er bedst at holde sig i baggrunden. Og hvis man har sat en leg i gang; hvornår det er godt at runde den af

Læs mere om festmusik, klik her…

PRIS OG RADIUS PÅ FESTMUSIK

Nils Adrian bor i Aarhus og spiller i hele landet. Prisen afhænger af antal timer, gruppestørrelse, transport og hvor meget gear, der er brug for.

Ring til 407 89 307

Skriv til post@nilsadrian.dk