FEST &
BALLADE

musik til
reception

 

 

Fest & Ballade

musik til reception

MUSIK TIL reception

Overvejer du musik til en reception? Den levende musik kan give stemning og atmosfære! Den kan få gæsterne til at slå sig ned og hygge sig. Og måske bliver de hængende lidt længere end planlagt : )

Det handler om, at musikeren får skabt en hyggelig café-stemning. Og det kan gøres med forskellig slags musik. Nils Adrian kan tilbyde følgende muligheder:

Akustisk guitarmusik

Ragtime, popsange, kendte temaer og anden musik spillet på akustisk guitar (med forstærkning).

Nils Adrian er konservatorieuddannet klassisk guitarist. Læs mere her…

Trubadur 

Sange med guitar-akkompagnement. Det kan være kendte popsange, jazz-ballader, latin eller noget helt andet! Lyden kan krydres med mundharpe og fløjte (med munden).

One man band 

Nils Adrian kommer med alle sine instrumenter og har en stor pallet af variationsmuligheder.

Se video- og lydklip her…

En duo 

Nils Adrian optræder også sammen med sanger og fløjtenist, Kirsten Brunbech. De spiller mange forskellige rytmiske genrer og musicerer med tostemmig sang, guitar og tværfløjte. De kan også spille et klassisk stykke på guitar og fløjte.

Læs mere om duoen her…

Man kommer & går 

Når mennesker mødes, forløber det i forskellige faser.
Til en reception er der en fase, hvor mange ankommer. Senere falder der lidt ro på – man spiser og mingler. Så er der måske en central tale. Så opbrudsstemning. Og til sidst en hård kerne, der ikke vil hjem. 

Når Nils Adrian spiller til reception, hygger han sig med at finde musik, der matcher situationen og underbygger den stemning, der er i rummet.

Musikken kan være en menuet på klassisk guitar eller en ragtime, som ”Alice’s Restaurant”. Det kan være en bossa nova, ”The Girl from Ipanema” – en pop sang, en jazz-ballade, en hyggelig vise eller måske en gammel blues! Der er mange muligheder!

PRIS OG RADIUS PÅ FESTMUSIK

Nils Adrian bor i Aarhus og spiller i hele landet. Prisen afhænger af antal timer, gruppestørrelse, transport og hvor meget gear, der er brug for.

Ring til 407 89 307

Skriv til post@nilsadrian.dk