Om Manden

Om Manden 

EN KLASSISK GUITARIST

Nils Adrian er uddannet klassisk guitarist på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.

EN GEORG GEARLØS

Der er langt fra “en tromme på ryggen” til det raffinerede One Man Band, som Nils Adrian har udviklet. I 25 år har han arbejdet på sit ”orkester” og undervejs fået bygget flere specialguitarer. Han har splittet et el-trommesæt ad og samlet det på ny, så det kan spilles med fødderne. 

EN MUSIKALSK BLÆKSPRUTTE

Nils Adrian musicerer indenfor mange felter – fest, koncerter, underholdning, fællessang og børneteater. Han kommer de fleste steder – lige fra vuggestue til plejehjem. Med over 100 optrædener årligt bliver det til et fuldtidsvirke.

DE TO MUSIKANTER

Duoen består af Nils Adrian & Kirsten Brunbech, som også privat danner duo. Kirsten er også uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.


De To Musikanter stiller op til lidt af hvert. De to har optrådt som solister til koncert. De har været i seniorklubber, hvor samvær og fællessang er det centrale.  De har spillet til begravelse, og de har spillet op til dans. 

TEATRET RATATAS

Siden 2003 har Nils Adrian været med til at skabe og arbejde for Børneteatret Ratatas. Teatret laver ”legeforestillinger”, der blander teater, leg og musik.

Læs mere om Børneteatret Ratatas her…

 

Hvad siger folk

Du kan læse respons og tilbagemeldinger fra diverse kunder ved at klikke her…

På musikportalen, Eventzonen, kan du også læse tilbagemeldinger. Klik her…

Ring til 407 89 307

Skriv til post@nilsadrian.dk